Kommende arrangementer

  Forró

  Forró

  23 jun 2017 - 19:30

  Kom og dans forró med os!  Forró er en dejlig livsglad pardans som stammer fra Nordøstbrasilien. 

  Læs mere...


  Spirituel praksis og pilgrimsfærd i Himalaya-regionen: Nepal & Tibet

  Spirituel praksis og pilgrimsfærd i Himalaya-regionen: Nepal & Tibet

  29 jun 2017 - 19:00

  Om Sisse: Sisse Budolfsen holder denne aften et spændende foredrag om spirituel praksis og pilgrimsfærd i Himalaya-regionen, mere specifikt med udgangspunkt i Nepal og Tibet.

  Sisse har i løbet af de sidste tolv år levet i Kathmandu, Nepals hovedstad, hvor hun har studeret buddhistisk filosofi og tibetansk sprog, ligeså vel som hun har arbejdet med forskellige internationale organisationer med sin uddannelse og professionelle baggrund inden for konfliktløsning og fredsstudier i post-konflikt Nepal, ligeså vel som rundt omkring i verden med ActionAid Danmark (MS).

  Læs mere...


  Løberejser - Island og Færøerne

  Løberejser – Island og Færøerne

  30 aug 2017 - 19:30

  Denne aften byder B&P Sportsrejser og Løberejser.dk på et spændende rejseforedrag til dig, der vil Hopleve den barske natur på tættere hold.

  Færøerne og Island er begge destinationer, som alle bør opleve mindst én gang i livet – og nu har du muligheden for at kombinere aktivitet og oplevelser i én samme ferie.

  Læs mere...


  Nepal aften

  Nepal aften

  9 sep 2017 - 17:30

  Program
  Kl. 17.30: Ankomst, køb drikkevarer og hygge.
  Kl. 18.00: Foredrag om Nepal ved Tania Karpatschof. Hun er rejseleder ved rejsebureauet Viktors Farmor.  Varer ca. 40 minutter.
  KL. 19.00: Nepalesisk inspireret mad:

  Læs mere...


  Sri Lanka

  Sri Lanka

  20 sep 2017 - 17:30

  Sri Lanka er Sydasiens grønne og frodige ø, hvor der er forbavsende rigdomme. I hjertet ligger de grønne bjerge og centrale højland med skønne byer og tempelområder og en utrolig natur med bjergsøer, vandfald og de smukke temarker.

  Læs mere...


  Afrika: Kilimanjaro, safari i Tanzania og Zanzibar

  Afrika: Kilimanjaro, safari i Tanzania og Zanzibar

  20 sep 2017 - 19:30

  At stå på toppen af Afrikas højeste bjerg er noget ganske særligt, vandringen er superb, og de efterfølgende muligheder er i særklasse.

  Læs mere...


  Burma

  Burma

  3 okt 2017 - 17:30

  I Burma har tiden stået stille gennem mange år. Dette gør det til et specielt Asiatisk møde med et smukt land og en umådelig venlig befolkning. Det tidligere så lukkede land er i gang med en række af forbedringer og reformer. Der hersker derfor ingen tvivl om, at vores besøg er værdsat og vil være med til at åbne vinduet mod verden.

  Læs mere...


  Ekspeditioner og bjergbestigninger

  Ekspeditioner og bjergbestigninger

  3 okt 2017 - 17:30

  Bjergbestigning er den ultimative drøm for de aktive, der søger spændende udfordringer. Og at være på ekspedition skuffer ingen. Men jo, det er hårdt og anstrengende, og det kræver en del omtanke angående sikkerhed og højdetilvænning.

  Læs mere...


  Indien

  Indien

  11 okt 2017 - 17:30

  Indien er et af verdens mest forunderlige rejselande. Indien er mangfoldigt, stort og uoverskueligt. Kipling Travel har kontor i New Delhi og er absolutte eksperter på rejser i Indien. Kom og hør om det mægtige subkontinent, hvor vi koncentrerer os om Rajasthan, Taj Mahal, Varanasi og Ganges-floden, Darjeeling, Ladakh samt i Sydindien Tamil Nadu med Trankebar og skønne Kerala med Backwaters, temarker og Kovalamstranden.

  Læs mere...


  Nepal

  Nepal

  11 okt 2017 - 19:30

  Kom og bliv inspireret til en forrygende Nepalrejse - landet med nogle af verdens største natur og kulturkontraster!

  Landet med Himalaya-bjergene er og bliver vores hjertebarn og en del af vores dna; og vi har rejst meget aktivt i Nepal i snart 30 år – faktisk i hele landet, ikke bare Annapurna og Everest.

  Læs mere...