Kommende arrangementer

  Om at rejse i blinde

  tirsdag 7 nov 2017 - 17:30

  Er du nysgerrig på at høre om hvordan det er et at rejse og opleve verden når man er svagtseende eller blind? Ved denne inspirationsaften fra Sanserejser kombinerer vi et oplæg om vores næste destination: Thailand, med et inspirations-oplæg om hvordan man kan rejse og opleve verden selv om man ikke ser.

  Læs mere...


  Japan, Taiwan og Sydkorea i kørestol

  tirsdag 7 nov 2017 - 19:30

  Debat og foredrag med Gigtskolen

  Anna le Dous

  Rigtig meget kan lade sig gøre, hvis man er stædig og holder ved ens drømme   og hvis man er klar til at tage forhindringer som udfordringer. Selv om man sidder i elektrisk kørestol, aldrig har følt jorden under sine fødder, og ikke kan vende sig selv i sengen om natten, kan man godt rejse ud og opleve verden Jeg er 100% afhængig af andres hjælp døgnets 24 timer   Alligevel har jeg indtil videre rejst i 52 lande, og der kommer hele tiden nye lande på listen. Hør om min rejse i foråret 2017 som gik til Japan, Sydkorea og Taiwan. Jeg vil fortælle om oplevelser, jeg havde undervejs på denne rejse. Men indimellem vil jeg også komme med praktiske oplysninger, om det at rejse når man har et handicap.

  Arrangementet er sponsoret af gigtskolen og tilmelding er påkrævet til ktkontor.21@gmail.com med navn, fødselsdato, addresse eller tlf. nr.

  Læs mere...