Kommende arrangementer

  Peru og de mystiske inkaer (ekstra)

  tirsdag 20 feb 2018 - 17:30

  Der er ikke flere ledige pladser kl, 19.30, men foredraget gentages kl. 17.30 i stedet for foredraget om Silkevejen. Foredraget om Silkevejen kl. 17.30 er flyttet til Arsenalvej 6, Holmen, 1436 København K

  Det måske mest spændende rejseland i Sydamerika er et overflødighedshorn af highlights. Peru er forunderligt og fantastisk og man kan nemt miste pusten i den gamle inkahovedstad Cuzco. Både på grund af højden (3399 m.) og på grund af skønheden og historiens vingesus. Byen blev formet som en puma, hvor en kæmpe fæstning dannede hovedet. Man fornemmer inkaernes storhed og ser spaniolernes flotte bygningsværker fra kolonitiden.

  Læs mere...


  Silkevejen

  tirsdag 20 feb 2018 - 17:30

  Flyttet til Arsenalvej 6, Holmen, 1436 København K

  Silkevejen er aktuel! Kineserne vækker den til live igen med en milliardinvestering i motorveje og jernbaner. Men langs den gamle Silkevej finder du stadig eventyret. Tag med på en foredrags-rejse fra Samarkand i Uzbekistan til Den kinesiske mur nær Beijing. På kamel-karavanernes tid varede rejsen 2 år, og rundede byer som Samarkand og Bukhara, der var nogle af Silkevejens mest levende centre for handel mellem Europa og Asien.

  Læs mere...