Oktoberfest

lørdag 3 oktober, 2015 - 18:00

Café Globen holder Oktoberfest lørdag den 3. oktober kl. 18. Hvis du endnu ikke har været til Oktoberfest i München eller ønsker at genopleve den fantastiske stemning, så har du chancen lørdag den 3. oktober, når Cafe Globen for tiende gang holder Oktoberfest.

 Vi sørger naturligvis for, at der er ægte Oktoberfest bier på hanerne sammen med andre spændende tyske øl – foruden vores normale brede sortiment af øl og spiritus. For at skærpe tørsten vil der være en stor buffet, som naturligvis indeholder masser af pølser og skinke, foruden en masse andre sydtyske lækkerier, som skaber en naturlig tørst. Fra højttalerne vil der lyde glad musik, som vil gøre det lettere at få øl og vin til at glide ned og stemningen op.

Foruden godt humør må gæsterne meget gerne finde deres Lederhosen eller anden passende påklædning frem af DSC_0751gemmerne. Man kan naturligvis godt komme uden, men der vil være en præmie til den bedst udklædte oktoberfest deltager. En normaløl vil blive serveret i 1-liters krus – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i den rette DSC_0751stemning – Prost!

DSC_0792Prisen for deltagelse er 200 kr., hvilket inkluderer en buffet. Tilmelding senest torsdag den 1. oktober. Tilmelding sker nedenfor samt ved indbetaling af deltagergebyret på: reg. nr. 5017, kontonr. 1200954 Husk at angive navn på indbetalingen. Tilmeldingen er først gyldig, når betaling er modtaget.