Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Drømmen om palmeøerne

torsdag, d. 9. marts 2017 - kl. 19:00

Martin Houlberg Jensen

Om at springe ud i det, tage på sejlads jorden rundt også selvom man ikke har båd eller endda ret meget erfaring, men bare fordi man har lyst og lærer undervejs. Jordomsejling som gast på ”deltid” – uden egen båd og med en helt almindelig hverdag ved siden af. Alligevel venter masser af fantastiske oplevelser derude – på alle der har lyst.


Sejlerhistorier, rejsebeskrivelser og oplevelser samt tips og ideer til selv at komme afsted – Kronborg om bagbord og ud i den store fantastiske verden.

I foredraget fortælles om herlige oplevelser med forskellige skippere, besætninger og langtursbåde ude i den store verden – og især det endelig at komme afsted. Der er også noget om baggrunden, hvordan man kommer afsted, udfordringerne når planen ændres og måden at løse det på.

Foredraget indeholder desuden film og billeder fra nogle af togterne og tips til at planlægge egne togter og få skabt mulighed for store oplevelser – og ikke mindst til for alvor selv at komme afsted 🙂