Arrangementer

onsdag, d. 14. oktober 2020 – kl. 19:00

Vulkaneksperten Henning Andersen, som har beskæftiget sig med vulkaner i en menneskealder, er rejseleder og guide på Panorama Travels 4-dages specialrejse til Napoli i slutningen af november 2020 samt maj og oktober 2021.

Henning har været rejseleder i 50 år, er foredragsholder samt forfatter til ikke mindre end 14 bøger om vulkaner, hvoraf de 4 handler om Vesuv, der er hans yndlingsvulkan.

Vores rejse til Napoli med Pompeji og Vesuv er en enestående mulighed for at opleve de berømte steder og i selvskab med en ekspert at blive lidt klogere på vulkaners betydning for vores planet.
Henning gennemgår rejsen, hvor vi bor i selve Napoli – ”Italiens bankende hjerte” – i den centrale del af byen, hvorfra vi foretager to udflugter, bl.a. til Vesuv og Pompeji og den anden til Supervulkanen Campi Flegrei, der ligger lige vest for Napoli. Dette er en spændende rejse, hvor alle kan være med, for den er ikke for anstrengende.
Som Henning siger: “Vulkaner er ikke til at spøge med, men de er heller ikke til at undvære. Vulkaner har nemlig skabt den livsgivende ilt i Jordens atmosfære og det ligeså uundværlige vand i verdenshavene. Så uden vulkaner intet levende liv på jorden – hurra for dem”.
Læs mere om rejsen på Panorama Travels hjemmeside her: