Kommende arrangementer

  Jordomrejse med ø-hop i Stillehavet

  søndag, d. 29. november 2020 - kl. 15:30

  1. NuAf Henrik Schumacher:
  Vi starter i den multikulturelle storby Kuala Lumpur og ender i Flower-Power byen San Francisco.

  Læs mere...


  Jordomrejse med ø-hop i Stillehavet

  søndag, d. 29. november 2020 - kl. 18:30

  1. NuAf Henrik Schumacher:
  Vi starter i den multikulturelle storby Kuala Lumpur og ender i Flower-Power byen San Francisco.

  Læs mere...


  Grønland – naturen og menneskene oplevet igennem de sidste 2 år.

  tirsdag, d. 1. december 2020 - kl. 19:00

  To års private og jobmæssige oplevelser efter udstationering i Grønland som chef for støtten til Forsvarets operationer. Henrik Skovhave har fået meget ud af sit ophold i Grønland. Den storslåede natur. Menneskene. Han har sejlet. Løbet Marathon. Stået på ski. Henrik er både officer og medlem af De Berejstes Klub. Så du får flere vinkler…

  Læs mere...


  Nagorno-Karabakh og Armenien – brændpunkter i Kaukasus

  onsdag, d. 2. december 2020 - kl. 19:00

  Af DBK medlem Søren Fodgaard;

  Krigen omkring Nagorno-Karabakh er sluttet med et klart nederlag til armenierne som har mistet store områder. Den lille enklave er omsluttet af Azerbajdjan, bebos udelukkende af armeniere og er ikke anerkendt af noget land.

  Læs mere...


  Langturssejlads i Indonesien

  torsdag, d. 3. december 2020 - kl. 19:00

  Af DBK medlem Sabrina Lykkegaard Svidt:

  Mit foredrag om langturssejlads i Indonesien er en fortælling om de mange aspekter af eventyret til søs. Fra de tanker, der fik mig til at opsige job og lejlighed og rejse ud på eventyr til de refleksioner, jeg har gjort mig efter jeg er kommet hjem. Og selvfølgelig om alle oplevelserne derimellem. Om de fantastiske naturoplevelser over og under overfladen. Om de kulturelle møder med lokalbefolkningen og indblikket i samfundene på de isolerede øer. Om fællesskabet ombord på båden. Om at blive klogere på sig selv. Om at være langt fra civilisation, ubekymret og upåvirket af, hvad der sker i Wuhan for langsomt at opleve corona-krisen komme snigende og gøre en ende på eventyret. Rejsen startede i Raja Ampat i den indonesiske provins Papua, gik via Halmahera/Molukkerne og Lembeh/Sulewesi og sluttede i Cebu i Filippinerne.

  Om mig:
  Jeg er 34 år og kandidat i statskundskab. Min store passion for at rejse tog for alvor fart i forbindelse med et studieophold i Australien i 2011, hvor jeg bl.a. blev introduceret til dykning – som mildt sagt har forandret mit liv. Rejsen hjem fra Australien gik med rygsæk via Asien.

  Læs mere...


  Comedy i Globen

  lørdag, d. 5. december 2020 - kl. 19:00

  Vi fortsætter med Comedy i Globen ! Denne lørdag får vi besøg af to vildt sjove impro-comedy grupper. Immer Tanzen – Improteater og ImproKlinikken . Døren åbner kl. 17.00. Som altid i Globen, kan du medbringe din egen mad og spise inden showet går i gang kl. 19.00. Entré: 75,- kr i forsalg (i døren…

  Læs mere...


  Above Borders: Russisk eftermiddag med Adil

  søndag, d. 6. december 2020 - kl. 14:00

  KOM OG VÆR MED!
  D. 6. december sætter vi eftermiddagen af til en ordentlig kulturindsprøjtning – på russisk!
  I hyggelige og inspirerende rammer på Café Globen i København, vil Adil give dig et unikt indblik i en helt almindelig russers liv, så du får en stærkere forståelse af det russiske samfund og russernes traditioner. Adil blander statistiske data og facts med personlige historier og fortællinger fra hendes eget og hendes families liv i Rusland.

  Læs mere...


  Enke på Harley. Motorcykelforedrag

  tirsdag, d. 8. december 2020 - kl. 19:00

  Esther Jensen blev som 55 årig enke og besluttede sig for at ændre livsstil og tage kørekort til motorcykel. Gennem de forløbne 15 år har hun kørt 250.000 km på motorcykel i 60 lande på 6 kontinenter, herudover 12 stater i USA. Foredrag handler om rejsernes højdepunkter bla om USA rejserne.

  Læs mere...


  The Hippie Trail, hippierne og Nepal

  torsdag, d. 10. december 2020 - kl. 19:00

  Af DBK medlem Erik Pontoppidan:

  I foråret 1969 rejste jeg til Nepal langs “The Hippie Trail” med offentlig transport gennem Østeuropa, Tyrkiet, Iran, Afghanistan, Pakistan og Indien. Den første del af togrejsen til Istanbul startede på Københavns Hovedbanegård på en iskold, sen aften i februar 1969 med Østersø-ekspressen med kurs mod det daværende Østberlin over Gedser.

  Læs mere...


  Berejst bar

  fredag, d. 11. december 2020 - kl. 17:00

  Så er der igen Berejst Bar i Cafe Globen. Medlemmer og venner af DBK (og alle andre) kan møde op for en hyggelig snak om de seneste rejser og planer for de kommende rejser. Har du brug for råd om et eller andet mystisk sted er der sikkert en som lige har været der og…

  Læs mere...


  Aflyst: Afrika

  onsdag, d. 16. december 2020 - kl. 17:30

  Heinz Josef er desværre hårdt ramt af Corona og har bedt om vi udskyder foredraget til han er kommet sig

  Læs mere...


  Med Sirius Patruljen og Asger Fredslund på rejse gennem Østgrønland og på rejse i din egen udvikling som menneske

  torsdag, d. 17. december 2020 - kl. 19:00

  Vi får besøg af en af landets mest efterspurgte foredragsholdere, Asger Fredslund. Asger er forfatter og stifter af SiriusPartner. Flere af Asgers foredrag tager udgangspunkt i hans erfaringer fra slædepatruljen Sirius, hvor han selv har gjort værdifulde og nødvendige erkendelser.

  Når du er på vej gennem Grønlands smukke, barske og vidtstrakte landskab, bliver dine daglige rutiner sat ud af spil – og nye udfordringer dukker hele tiden op. Ingen kan forudse dagsordenen. Dette giver dig en unik mulighed for personlig udvikling.

  Læs mere...