Kommende arrangementer

  Aflyst: Chili goes Chili & ImproKlinikken

  lørdag, d. 8. maj 2021 - kl. 18:00

  Improklinikken har besluttet at udskyde opstarten lidt.

  De er tilbage efter sommer.

  Endelig, vi åbner op igen !!!

  i starter ud med intet mindre end 2 x super underholdning

  Intimkoncert med Chili goes Chili og impro-comedy med ImproKlinikken.

  Chili goes Chili er Chili Djurhuus, hendes guitar, effekter og melankolsk pop på dansk og engelsk.

  Læs mere...


  Et foredrag om at rejse på cykel

  torsdag, d. 13. maj 2021 - kl. 19:00

  Af DBK medlem Claus Andersen:

  Dette er et foredrag som handler om mine cykelrejser på 5 kontinenter gennem de sidste 30 år.

  Jeg fortæller om mine cykelrejser til steder som Rusland, Brasilien, Albanien, USA, Mexico, Cambodia, Sri Lanka og flere andre lande. Jeg afslutter med at give lidt forslag til hvordan man kan rejse på cykel.
  Også i Danmark.

  Læs mere...


  Berejst bar

  fredag, d. 14. maj 2021 - kl. 17:00

  Så er der igen Berejst Bar i Cafe Globen. Medlemmer og venner af DBK (og alle andre) kan møde op for en hyggelig snak om de seneste rejser og planer for de kommende rejser. Har du brug for råd om et eller andet mystisk sted er der sikkert en som lige har været der og…

  Læs mere...


  Egypten i dag. Egypten som rejseland

  tirsdag, d. 18. maj 2021 - kl. 19:00

  Med vores ambassadør i Egypten, Svend Olling som aftenens foredragsholder, er du sikret opdateret viden og stort kendskab til Egypten i dag.

  Læs mere...


  Mit liv med Nepal

  torsdag, d. 20. maj 2021 - kl. 19:00

  Af Per Allan Jensen: Jeg besøgte Nepal første gang i 1983, og det var kærlighed ved første blik. Og gammel kærlighed ruster jo ikke, er der et gammel ordsprog der siger, så jeg måtte bare tilbage – igen og igen. Jeg har nu været i Nepal ni gange og i alt tilbragt omkring syv måneder i landet, primært med trekkingture i Himalayabjergene.

  Læs mere...


  Den første turist i Saudi

  tirsdag, d. 25. maj 2021 - kl. 19:00

  Af DBK medlem Jørgen Retsbo: Titlen er nok en overdrivelse, men foredragsholderen benyttede det nye (ult. 2019!) turistvisum til at besøge det islamiske kongedømme, som vi i Danmark elsker at hade (når vi da ikke lige handler med dem). MBS, kronprinsen Mohamed Bin Salman, bedst kendt for mordet på kommentatoren Khashoggi og ansvarlig for bombardementerne…

  Læs mere...


  Nordlys, isbjørne, enorme isbjerge og masser af pingviner

  onsdag, d. 26. maj 2021 - kl. 19:30

  Med forbehold for Corona situationen. Vi flytter foredraget, hvis vi ikke må holde åbent.
  I dette spændende foredrag vil der være fokus på rejser til Norges fantastiske øer, Svalbard der strækker sig helt op over 80 grader nord. Forholdsvis nemt at rejse til og fyldt med isbjørne, hvalrosser og sæler. Et af de mest unikke steder i verden til at opleve den ægte polarverden.
  Desuden vil der være billeder fra Nordøstgrønland, der er noget af det mest øde i arktis og meget mindre besøgt end det mere ”turistede” Vestgrønland.

  Læs mere...


  The Hippie Trail, hippierne og Nepal

  torsdag, d. 27. maj 2021 - kl. 19:00

  Af DBK medlem Erik Pontoppidan:

  I foråret 1969 rejste jeg til Nepal langs “The Hippie Trail” med offentlig transport gennem Østeuropa, Tyrkiet, Iran, Afghanistan, Pakistan og Indien. Den første del af togrejsen til Istanbul startede på Københavns Hovedbanegård på en iskold, sen aften i februar 1969 med Østersø-ekspressen med kurs mod det daværende Østberlin over Gedser.

  Læs mere...


  Mellemamerika i 8 måneder. Oplevelser og råd til, hvordan man gør med at arbejde og virkeliggøre drømme som ung

  lørdag, d. 5. juni 2021 - kl. 16:00

  Kom og tilbring et par hyggelige timer sammen med Amanda Rico som vil fortælle dig om, hvordan det var at tage på sin 8 måneders solo-rygsæksrejse til Centralamerika. Amanda vil bl.a. komme ind på, hvordan hun planlagde sin rejse, hvilke overvejelser hun gjorde sig undervejs samt hvordan hun sparede penge, for at kunne rejse så lang tid som muligt. Amandas rejse blev på ingen måde som ventet, for Amandas hovedformål med rejsen var bl.a. at søge information, så hun kunne opfylde sin drøm om, at skrive en kulturbog for børn.

  Læs mere...


  Berejst bar

  fredag, d. 11. juni 2021 - kl. 17:00

  Så er der igen Berejst Bar i Cafe Globen. Medlemmer og venner af DBK (og alle andre) kan møde op for en hyggelig snak om de seneste rejser og planer for de kommende rejser. Har du brug for råd om et eller andet mystisk sted er der sikkert en som lige har været der og…

  Læs mere...