Kommende arrangementer

  Kærlighed har ingen alder. Nærkontakt med Senegal i 2019 og 2020

  torsdag, d. 6. august 2020 - kl. 19:00

  Af DBK medlem Erik Pontoppidan:

  Det hele startede med en måneds ophold i landsbyen Abene i det sydlige Senegal i januar-februar 2019. Jeg var nyslået single, vinteren stod for døren, og som erfaren berejst ved jeg, at et besøg hos en totalt fremmed kultur er en supergod kur, hvis man har brug for et mere positivt livssyn.

  Læs mere...


  Fra Danmark til Thailand på en gammel motorcykel

  tirsdag, d. 11. august 2020 - kl. 19:00

  Først købte han motorcyklen, derefter sagde han jobbet op, og så tog han mc-kørekortet. I foråret 2015 voksede en idé sig fra kun at være en drøm til at være et sandt eventyr blot få måneder senere. På en gammel ukrainsk sidevognsmotorcykel fra 1986 kørte Kenneth Olesen i det tidlige efterår 2015 fra Danmark, i…

  Læs mere...


  Elbrus og Kilimanjaro: Fjerne tinder, fra Rusland til Tanzania

  onsdag, d. 12. august 2020 - kl. 19:00

  Elbrus og Kilimanjaro: Fjerne tinder, fra Rusland til Tanzania – Fra Afrikas højeste bjerg til Europa’s, Henrik har ledt turene og grupperne kom på en natur og kultur oplevelse udover det sædvanlige begge steder.

  Læs mere...


  Rejsebanko

  torsdag, d. 13. august 2020 - kl. 19:00

  Cafe Globen afholder rejsebanko torsdag den 13 august.

  Det fungerer med banko plader, hvor numrene dog er udskiftet med svar på diverse rejse og lande relaterede spørgsmål. Så man skal både være lidt heldig og lidt dygtig for at vinde.

  Læs mere...


  Berejst bar

  fredag, d. 14. august 2020 - kl. 17:00

  Så er der igen Berejst Bar i Cafe Globen. Medlemmer og venner af DBK (og alle andre) kan møde op for en hyggelig snak om de seneste rejser og planer for de kommende rejser. Har du brug for råd om et eller andet mystisk sted er der sikkert en som lige har været der og…

  Læs mere...


  På motorcykel over verdens højeste bjergpas

  tirsdag, d. 25. august 2020 - kl. 19:00

  Globetrotteren, Villads Kok Mortensen, har brugt de sidste 11 år af sit liv på at slide vejene tynde på motorcykel i Peru, Madagaskar, Indien, Nepal, Bhutan, Vietnam og i mange andre lande. Denne aften fortæller han om sin yndlingsmotorcykelrejsedestination: Indiens Himalaya, som har noget af verdens mest storslåede og ufremkommelige terræn.

  Læs mere...


  Med krigskorrespondenten Lene Frøslev til verdens brændpunkter

  torsdag, d. 3. september 2020 - kl. 19:00

  Kom med krigskorrespondenten Lene Frøslev på rejse til nogle af Verdens brændpunkter. Mød nogle af de mennesker, der har en hverdag i krigs-, konflikt- og oprørszoner. Bliv smuglet med ind over Khyber Passet fra Pakistan til Afghanistan i blå burka. Kom med ned i skyttegravene i Afghanistan i opgøret med Taleban. Kør i konvoj til…

  Læs mere...


  KORTLÆGNING AF ØKOSYSTEMER I MONGOLIET

  torsdag, d. 1. oktober 2020 - kl. 19:00

  Narangerel Davaasuren er specialist i anvendelsen af moderne GIS-værkstøjer til kortlægning af kommunegrænser og miljøforvaltning i Mongoliet (GIS = Geografisk Informationssystem). Hun vil give os et indblik i sit arbejde med ved hjælp af geospatiale data at fastlægge administrative grænser i Arkhangai Aimag og kortlægning af økosystemer i Khövsgöl Aimag.

  Læs mere...


  Vinsmagning med Italienske økologiske vine

  tirsdag, d. 13. oktober 2020 - kl. 19:00

  La Mano Verde producer 3 forskellige vine af Barbera druer på vingården som er beliggende i Asti distriktet, derfor bliver vinen til Barbera d´Asti

  Ved smagningen serveres 6 forskellige vine.

  Læs mere...


  Koncert med pop og jazz – gratis – tag din mad med

  lørdag, d. 28. november 2020 - kl. 18:00

  Return to Whatever består af Asger Eir på trommer, Jakob Schiøler på keyboard, Martin Berg på el-bas, Niels Beck på guitar og Anette Ernst på sang.
  Return to Whatever spiller både numre med sang og instrumentalnumre.
  Når der er sang i front spilles der soul/funk/jazz-inspirerede numre af forbilleder som f.eks. Stevie Wonder, Anita Baker og George Benson.
  Når der spilles instrumentalt er det typisk fusionsjazz (jazzrock) af forbilleder som f.eks. Lee Ritenour, Herbie Hancock og Wes Montgomery.

  Læs mere...