Indlæser Begivenheder

Bangladesh i brand. Rundrejse under sommerens optøjer. Mette Ehlers Mikkelsen

03 oktober 2024 19:00 - 21:00

Bangladesh har siden uafhængigheden i 1971 været præget af store spændinger. De sprang ud i lys lue i juli og endte med over 1.000 døde, mens Mette og hendes datter rejste rundt i landet. Det førte nye og uventede oplevelser, da de søgte tilflugt i en landsby.
Hør om mødet med familierne og særlig kvinderne.

Tag med ud til verdens største flygtningelejre for Rohingyaerne. Oplev Dhakas skibsværfter, mens du zigzagger mellem fragtskibe i en lille træbåd uden motor.

Følg med rundt i alle hjørner af et land, det trods sit rygte rummer smuk natur, venlige mennesker og en sammensat historie. Et billigt rejseland med få besøgende og store oplevelser.

Mette Ehlers Mikkelsen er mor til 3, konsulent, bestyrelsesmedlem og tidligere diplomat. Hun holder af at bo privat og opsøger eventyret i mødet med mennesker, særlig kvinder. Hun rejser helst med sine børn, og gerne hvor der er noget på spil i form af krig og fred.

Her rejste hun sammen med sin ældste datter, Lærke. De har tidligere rejst bare de to i bla Mauritanien, Syrien, Burundi og Ækvatorialguinea.

Mette deler rejseinspiration:
Insta og blog Expandingourhorizon og på Facebook
Hun er med i bestyrelserne for NomadMania og Café Globen og med i DBK og svenske Club100.

Share This Event

1447840
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Dato:
torsdag 3 oktober
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,