Indlæser Begivenheder

Samhandlen med Kina. Dilemmaer og muligheder. Hans Henrik Pontoppidan, Danish Chinese Business Forum

19 november 2024 17:00 - 18:30

Udfordringer og muligheder i samhandlen med Kina, hvad er dilemmaerne? ved Hans Henrik Pontoppidan, Generalsekretær i Danish Chinese Business Forum, DCBF.
Kina har udviklet sig til en af Danmarks vigtigste samhandelslande, og mange virksomheder har i dag tætte forbindelser til Riget i Midten. Men udviklingen giver også anledning til bekymring. Den kinesiske subsidiering af nøgleindustrier forvrider konkurrencen,
Kina voksende dominerende markedsposition inden for f.eks. råstoffer giver problemer, og landets sikkerhedspolitisk rolle giver også anledning til erhvervspolitiske overvejelser.
Hvordan ser dansk erhvervsliv på udviklingen – hvilke udfordringer og muligheder tegner sig?
Det kan du høre mere om tirsdag den 19. november, hvor Generalsekretær for Danish Chinese Business Forum, Hans Henrik Pontoppidan, vil give sin vurdering af udviklingen. Hans Henrik Pontoppidan har en lang karriere som bankmand bag sig (20 år +), herunder ansvarlig for Privatbanken i Kina i perioden fra 1989 – 1993. Efter bankkarrieren har Hans Henrik Pontoppidan været equity partner i Deloitte Corporate Finance, efterfulgt af Generalsekretærposten i DCBF, der er et erhvervsforum for de største danske virksomheder med aktiviteter i Kina, siden sommeren 2016.

Share This Event

2774393
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Dato:
tirsdag 19 november
Tidspunkt:
17:00 - 18:30
Begivenhed Kategorier:
,