Indlæser Begivenheder

Bogreception for Patrick Leis: “Rodløs – Røverhistorier fra et kreativt rejseliv”

09 november 2024 15:00 - 17:00

Patrick Leis, forfatter og medlem af De Berejstes Klub, holder åben bogreception for alle interesserede fra klokken 15 til 17 lørdag den 9. november.

Patrick byder på noget at drikke og er aktuel med en ny bog, der er en kombination af rejseskildringer og selvbiografi. Bogen har fået titlen “Rodløs – Røverhistorier fra et kreativt rejseliv” og udgives på forlaget De Berejste.

Vi forventer fuldt hus, så kom gerne på slaget 15.

“Rodløs” er beretningen om et liv der skulle bruges, om at tage chancer og opleve verden. Det blev på godt og ondt en kreativ tilværelse: Fra at vinde verdensmesterskabet i bodypaint og få prisen for Årets Horrorudgivelse, til at arbejde på events og spillefilm og leve af at tegne. Men altid var det udlængslen der trak mest og rejserne som var både vejen og målet. Og jo værre oplevelser, des bedre historier.

Citat fra bogen: “Elefanten stormede gennem buskadset og trampede undervejs små buske og grene til kvas under sin enorme vægt. Dyret havde kurs direkte mod bilen, og hele vores gruppe satte i et højt og kollektivt hyl. Mike slap koblingen, og bilen för frem, men elefanten forfulgte os stadig. Der var fanden til forskel på de venlige pattedyr, vi havde fotograferet for et øjeblik siden, og dette rasende uhyre, og det stod mig pludselig krystalklart, hvad en beslutsom fem tons bersærker ville være i stand til at gøre ved en jeep!”

“Rodløs” er fyldt med røverhistorier fra Tunesien, Italien, Egypten, Indien, Sri Lanka, Nepal, Thailand, Malaysia, Pakistan, Taiwan, Indonesien, Serbien, USA, Mexico, Sydafrika, Swaziland, Lesotho, Østeuropa, Oman og Kuwait.

Patrick Leis blev udruget en kold decembernat 1964 i Hvidovre, og efter en kort og mangelfuld skolegang ville skæbnen, at han kom til at leve af sin fantasi. Han blev professionel bodypainter, illustrator, tatovør og forfatter og skriver fortrinsvis i genrerne horror og science fiction, men han har også fået udgivet tegneserier og bøger for børn og unge samt rejsebøgerne „Kaninen i månen”, „Den sorte bog om rå rejsetips – Indien” og „Røverhistorier fra et rejseliv”.

Langt størstedelen af sine honorarer bruger han på flybilletter og brændstof til motorcyklerne, og i 2011 blev han optaget som medlem af De Berejstes Klub.

Der er mulighed for at blive hængende i caféen efterfølgende, da der også holdes rejsequiz kl. 19 senere samme aften.

Se mere om bogen her

Share This Event

1637033
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Dato:
lørdag 9 november
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Begivenhed Kategori: