1000 og én kilometers eventyr. Til fods gennem hjertet af Mellemøsten

torsdag, d. 19. december 2019 - kl. 19:00

Den 19. februar 2019 forlader jeg dansk jord med fly mod Jordans pulserende hovedstad Amman.
Jeg vil opleve Mellemøsten -indefra. Uden hjælp. Til fods.
Jeg vil gå fra grænsen mellem Syrien og Jordan over Sinai-halvøen og til det afrikanske kontinent. Gennem hjertet af det Mellemøsten, jeg kun har set på fjernsyn. Jeg vil se islam med egne øjne og mærke muslimernes samfund med egen krop – er det hele, som jeg bliver fortalt herhjemme?
Mit navn er Marcus Hornum Bing og jeg har gået 1000 kilometer til fods gennem Mellemøsten. I mit foredrag fortæller jeg om mine oplevelser med mennesker, natur og kultur. Jeg beretter om det
forhold til Gud, jeg oplevede i Mellemøsten. Jeg fortæller om hvordan ensomheden nok er enorm ene mand i ørkenen – men endnu større, når man kommer hjem igen.Jeg fortæller om forberedelserne til to måneder med to par underbukser, en sovepose, et telt og 70 dage under 1000 og én nats
stjernehimmel.
Jeg fortæller om, hvordan en drøm blev til virkelighed – hvad det krævede at træffe det valg der fik mig ud i ørkenen. Og alle de valg, der fik mig hjem igen.
Og så viser jeg naturligvis en masse billeder og film fra rejsen. Undervejs håber jeg at få stillet spørgsmål og få talt med publikum!
 
Jeg kan kontaktes på telefon 29 89 63 74 (SMS samt opkald) eller på e-mail bing.marcus@yahoo.dk.
Honorar aftales individuelt.