Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Smag en god rosévin

fredag, d. 31. august 2018 - kl. 17:30

Cafe Globen hjemtager en udsøgt rosévin nemlig  “Chateau les Maubats Bordeaux Rosé 2016”  som vi kan sælge for 50,00 pr. glas denne aften, normalt sælges den kun i hele flasker.


Vinen er både økologisk og biodynamisk og desuden er den lavet med et minimum af sulfitter og andre kemikalier. Reglerne for økologisk og biodynamiske vine omhandler kun dyrkningen af druerne: der er ingen regler for vinfremstillingen, men enkelte vinproducenter vælger at holde fanen højt. Selv folk der lider af migræne kan drikke denne dejlige vin.