Fado Nórdico Duo – Portugisisk fado møder den nordiske klang

fredag, d. 31. august 2018 - kl. 19:30

Fado Nórdico er mødet mellem den nordiske klang og den portugisiske fado. Fado Nórdico er et musikalsk møde, et kærligt kindkys mellem to gamle fiskerikulturer, fra hver sin side af Europa.


Den danske sangerinde og sangskriver Monica Jakobsen, har været bosat i det nordlige Portugal og tilegnet sig den portugisiske sangtradition, fado. Hun har taget initiativ til at skabe dette musikalske møde. Udover at være på programmet til Fado Nórdicos egne koncerter, fremføres Monicas sange af fadosangere i Portugal, både live og på deres udgivelser.

Den danske violinist, komponist og sanger, Anne Eltard, har sine musikalske rødder i den skandinaviske folkemusik og er en anerkendt og skattet musiker i hele norden. Hun tilfører Fado Nórdico den nordiske klang.

Med et humoristisk glimt i øjet sætter Fado Nórdico, både portugisisk klipfisk og dansk sild på bordet, og tager publikum med ud på en rejse, fyldt med glæde, melankoli, og lidenskabelig længsel mod fremmede himmelstrøg.

Entre 60 kr i døren

Tilmelding ikke nødvendig. Der er begrænset plads, så kom i god tid

Der er mulighed for at spise medbragt mad inden koncerten starter. Denne aften er der også mulighed for at smage en god rosé vin eller andre drikkevarer fra baren.