Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Vietnam, Cambodja og Laos

tirsdag, d. 23. oktober 2018 - kl. 19:30

Vietnam er nok bedst kendt for den skønne kalkstensdottede Halong bugt, guerillagruppen Viet Congs underjordiske tunneler fra Vietnam-krigen og så de senere år for gastronomien fra en del TV-udsendelser om deres smagfulde folkekøkken. Rejseforedraget vil introducere at Vietnam byder på andre seværdigheder, og ikke mindst at man som rejsende vil møde et virkelysten og imødekommende folkefærd. Ligeledes præsenteres Cambodja og Laos med de steder og spændende attraktioner, som man kan besøge her.

Vietnam, Cambodja og Laos er spændende rejsedestinationer, der byder mange forskelligartet oplevelser. Både for store og små. På markeder og i stræder finder man et stemningsfyldt leben, da mange lokale har deres daglige færd udendørs. I byerne forefindes nutidige attraktioner og historiske seværdigheder fra kejsertider og ikke mindst fra tider hvor stormagter bl.a. fra Frankrig og USA gjorde ophold i det gamle Indokina.
Gastronomisk byder de 3 lande også på store smagsoplevelser i sund folkekøkkener med et rigt udvalg af supper, saucer, friske krydderurter og eksotiske frugter i mange former og farver. For de aktive findes bredde pallette af sportslige aktiviteter, såsom dykkerspots, golf, cykelruter, vandring i smuk bjergrige landskaber eller tropiske nationalparker. I Vietnam og Cambodja forefindes fine strandområder i kystbyer eller på øer for dem som gerne vil nyde strandlivet nogle dage eller mere.

Læs mere om rejser til Vietnam, Cambodja og Laos: www.vietnamtravels.dk
Tilmelding til foredraget her: www.vietnamtravels.dk/foredrag-om-rejser-til-vietnam-cambodja-and-laos.html