Ølentusiasternes ØJ-dag

torsdag, d. 1. november 2018 - kl. 17:00

Torsdag den 1. november er en af årets højtider – ØJ-dag – Ølentusiasternes Julebrygdag. Den dag hvor alle mikrobryg og specialøl op til jul bliver lanceret. Cafe Globen deltager naturligvis også med et bredt udvalg på haner og flasker i hele november og december.


På hanerne kommer et par lyse, humlede øl som Beer Here Jule IPA og Mikkeller Hoppy Lovin’ Christmas (juleøl behøver ikke være sød og mørk), vi har Mikkeller Santas Little Helper 2017 som har stået et år i skuret og blevet blød og rund. Vi har et par belgiske, som Corsendonk Christmas og Grimbergen Noël. Sidstnævnte var stamkunderne sidste år skeptiske over for, men efter det første glas overgav de sig. Vi har nu bestilt 3 fustager, håber det rækker. Der bliver løbende udskiftning på hanerne de næste to måneder.

Der er også et rigt udvalg af flaskeøl fra Danmark, Belgien, England, Skotland og USA. Lige fra lyse og humlede ales som fx Midtfyn Santas IPA og Amager Winter in Bangalore over kraftige og fyldige øl som Leffe Winter og N’Ice Chouffe til sorte stouts som Refsvindinge Mors Julestout og Midtfyns Julestout. Har du en bilnøgle i lommen kan vi foreslå Mikkeller Drinking in the Snow på 0,3%. Og skal det være nydelse så er der De Dolle Stille Nacht 2017, en lys belgier på 12%.

Ud over øl har vi stadig det faste udvalg af rød- og hvidvine i forskellige størrelser, sodavand, spiritus, kaffe og te.