Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Georgien, Azerbaijan og Armenien

torsdag, d. 29. november 2018 - kl. 19:00

Johnny Jensen, medlem af De Berejstes Klub

Georgien, Azerbaijan og Armenien, har altid været nogle lande, som efter Sovjettiden, for mig bare var nogle lande, som Danmark spillede fodboldlandskampe mod en gang imellem, og havde ikke haft min store interesse. Efter at være beordret på sommerferie af min arbejdsgiver, sad jeg så og søgte efter billige flybilletter, til nogle lande jeg ikke havde besøgt før. Så det blev en returbillet til Tbilisi.


Jeg skal så ellers love for at denne region sparkede benene væk under mig, og jeg skal helt sikkert tilbage.

I dette foredrag, vil jeg fortælle om mine personlige oplevelser, og ikke så mange fakta og historie omkring disse tre dejlige lande.

På grund af den forholdsvise korte tid, besøgte jeg ikke så mange steder, men fik så mange oplevelser, at jeg ønsker at dele dem med jer, som måske tænker på at rejse til denne del af verden.

Kom og hør om gæstfrie mennesker, tur på ødelagt scooter i de fantastisk flotte Kaukasus bjerge og en forfærdelig togtur fra Tbilisi til Baku og meget mere.

Tilmelding ikke nødvendig