Vind et Flying Blue Guld kort i InsideFlyer Quiz (Udsolgt)

tirsdag, d. 13. november 2018 - kl. 19:00

Ved du en masse om flyrejser eller ønsker du at blive klogere på flyrejser, flytyper, optjening af bonuspoint eller lufthavne, så kom til Inside Flyer Quiz i Café Globen tirsdag den 13. november.


I løbet af aftenen vil der blive arrangeret en quiz med 50 spørgsmål om emner, som har været diskuteret eller omtalt på insideflyer.dk. Hovedpræmien er et Flying Blue Guld kort, som giver en masse fordele, når man rejser med Flying Blue medlemmer som f.eks Air France, KLM og Delta. Blandt fordelene er større optjening af miles, lounge adgang, priority i lufthavne, gratis sædevalg og et ekstra styk bagage.

Foruden hovedpræmien vil der blive trukket lod blandt deltagerne om en række gadgets.

Deltagelsen er gratis, men det kræver tilmelding nederst på denne side, hvor man samtidig tilmelder sig InsideFlyer.dk’s nyhedsbrev.

Aftenen finder sted i Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K.

Quizzen starter kl. 19, men kom gerne efter kl. 17, hvor caféen åbner. Der er mulighed for at medbringe egen mad eller mad fra en af de mange take-aways i nærheden. Når du køber drikkevarer, er du også velkommen til at tage tallerkener og bestik. Samtidig vil der være lejlighed til at smage en masse god juleøl fra fadølshanerne eller på flaske.