Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Om at rejse i blinde (nyt tidspunkt)

tirsdag, d. 20. november 2018 - kl. 17:30

Sanserejser arrangerer grupperejser hvor seende og svagtseende rejser og opdager sammen. Er du nysgerrig på at høre om hvordan det er et at rejse og opleve verden når man er svagtseende eller blind? Ved denne inspirationsaften fra Sanserejser kombinerer vi et oplæg om vores rundrejser i det nordlige Thailand, med et inspirations-oplæg om hvordan man kan rejse og opleve verden selv om man ikke ser.


Rejse i det nordlige Thailand– Selvom Thailand er blevet et af danskernes favorit-rejsemål, er det stadig et fremmedartet og eksotisk rejseland med mange spændende oplevelser i vente. Kasper Mydtskov fra Live Travel kommer og fortæller om landet, kulturen og Sanserejses kommende rundrejse til det nordlige Thailand. Kasper er en veteran i rejsebranchen og har rejst rundt i Thailand over 40 gange. På denne tur har vi sammen med Live Travel lagt et program med vægt på oplevelser for alle sanser, lidt udenfor de sædvanlige turistdestinationer

At rejse i blinde –at opleve verden som svagtseende. En af vores erfarne rejseledere fortæller om hvordan man kan opleve verden når synet svigter. Du vil også få gode fif og praktiske tips om hvordan du som seende bedst ledsager en blind eller svagtseende person når man rejser sammen.

Link til Sanserejser’s hjemmeside: www.sanserejser.dk