Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Impro-Comedy Lørdag i Globen

lørdag, d. 2. februar 2019 - kl. 18:30

Så det igen 1. lørdag i måneden, hvilket betyder ImproKlinikkens Impro-Comedy Klub, hvor vi inviterer en anden gruppe med på scenen i Café Globen.


Det bliver som altid fuldkommen uforudsigeligt, vanvittigt, skørt, fjollede, ja ukontrollerbart. For alt hvad vi laver er improviseret og sker i nuet på scenen, så to shows er aldrig ens. Til gengæld lover vi sjov og “risiko for latterkramper”. Hvis du kan være med til at “hyle os ud af den”, så bliver det også en særlig oplevelse for os.

I aften optræder impro-grupperne Hat & Briller og ImproKlinikken.

Entré 50,- kr. i forsalg (75,- i døren). Billetter købes her.

Fra kl. 18.30 til 19.15 har du mulighed for at spise din medbragte mad. Showet starter kl. 20.00.

Café Globen er et super sted, hvor stemningen er særlig intens. Der er dog begrænset med plads, så kom i god tid for at sikre din plads