Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

25.000 kilometer alene Australien rundt på motorcykel

onsdag, d. 4. december 2019 - kl. 19:00

Af Agnes Plesner Skårup
 
Midt i maj sidste år rejste 21 årige Agnes til Australien i et anfald af kedsomhed.
Den første overnatning i Australien var booket, men ellers intet andet. En uge senere havde hun fået et job som malkepige, og nogle måneder efter var yvere blevet skiftet ud med et motorcykelstyr.
Motorcyklen havde hun købt for pengene hun tjente på gården. På ægte nomade vis spændte hun en vandrerygsæk spændt fast passagersædet, og satte kursen med uret rundt om det gigantiske, okkerrøde kontinent. Overnatningerne blev taget i telt langs med landevejene, pengene tjent efterhånden som de slap op, og planerne lagt fra dag til dag.
 
Det er også den fantastiske, og livsbekræftende historie om hvordan hun blev foræret en ny motorcykel, efter hendes egen blev stjålet efter et styrt der sendte hende med hospitalsfly til det nærmeste sygehus.
 
Til melding ikke nødvendig