Vintereventyr down under

torsdag, d. 14. april 2016 - kl. 19:00

Erik Pontoppidan

Med tog fra Perth til Sydney, jul og nytår i Sydneys højsommer og rundtur med trekking på New Zealands nordø. I december 2015 rejste jeg med tog fra Perth til Sydney sammen med min kæreste Susanne med “The Great Indian Pacific Railway” tværs over Australien, vel at mærke på den lange led. Turen fra Perth til Sydney er på 4.352 kilometer og kan i dag køres med tog på 3 døgn uden skift undervejs, blandt andet gennem den enorme Nullabor-ørken.


Togrejsen var nok den mest ekstravagante, jeg nogen sinde har foretaget, men den blev en oplevelse forindian-pacific-03a livet. Vi holdt jul og nytår hos Susannes familie i Sydney, og den sidste uges tid var vi på en rundtur på New Zealands nordø.

Hvis dette har vakt din interesse, så kom ind i cafeen denne aften, hvor jeg fortæller om det hele: Den ekstremt ekstravagante togrejse fra Perth til Sydney, jul og nytår i Sydneys højsommer, på camping i Bendalongs eukalyptusskove, besøg i Blue Mountains, rundturen på tongariro02aNew Zealands nordø i tæt kontakt med de venlige  new zealændere. Og sidst, men ikke mindst: Trekking ad “The Tongariro Crossing”,  som nok er New Zealands flotteste vandretur.

Læs mere på nedenstående links:
www.ponty.dk/perth-sydney-2015.htm www.ponty.dk/aus2015-16.htm www.ponty.dk/newzealand2016.htm