Motorcykel Safaritur i Tanzania

onsdag, d. 18. maj 2016 - kl. 19:00

Foredrag med Stefan Jacobsen

MC-Safari arrangerer motorcykelture for grupper på 5-6 personer som har mod på en ekspedition, en fuldstændig autentisk og anderledes motorcykeltur i det østafrikanske land Tanzania. Vi kører motorcykel, vi oplever naturen og menneskene, vi spiser og sover rimeligt, men der er ingen luksus. Jeg arrangerer nemlig det hele, så alle har råd til at udleve drømmen om Afrika.

vi spiserMed udgangspunkt i Arusha, som ligger ved foden af Kilimanjaro – Afrikas højeste bjerg – kører vi ud gennem de mest fantastiske og omskiftelige landskaber, der ændrer sig fra knastørre sletter til frugtbare bjergsider, fra øde områder til små landsbyer med lerklinede hytter. Du kommer til at opleve utroligt meget undervejs – ruten er planlagt, men oplevelserne opstår undervejs…….

Jeg er selv motorcykelentusiast og har udforsket Afrika fra motorcykel flere gange. Og så jeg har boet i Tanzania i mange år som barn og ung og er flydende i Swahili. Mine oplevelser har været så fantastiske, at jeg brænder for, at andre skal have chancen for at opleve noget lignende. Man tager indtrykkene med sig resten af livet.
mc safari foredrag indbydelse-4 mc safari foredrag indbydelse-3