Spirituel praksis og pilgrimsfærd i Himalaya-regionen

onsdag, d. 22. juni 2016 - kl. 19:30

Sisse Budolfsen holder denne aften et spændende foredrag om spirituel praksis og pilgrimsfærd i Himalaya-regionen, mere specifikt med udgangspunkt i Nepal og Tibet.
Med denne aften vil Sisse fortælle om dét som så mange er draget af i Danmark og Vesten i forholdet til Østen, nemlig baggrunden for den rige åndelige tradition som er hel unik for Himalaya regionen, og den buddhistiske tilgang til livet, ligeså vel som til døden. Via egne billeder fra Nepal og Tibet og en kort video, vil Sisse tage os på en rejse gennem det filosofiske og åndelige landskab af Himalaya-kulturen der gør sig gældende i Nepal og Tibet.
Ud fra en tibetansk buddhistisk tilgang, hvad vil det sige at leve et rigt liv? Og ud fra en buddhistisk forståelse, hvordan er det muligt at arbejde med, og træne sit sind? Og hvorfor er det at gøre pilgrimsfærd til hellige steder en så essentiel del af det kulturelle og spirituelle liv i det Øvre Himalaya? Butterlamps APR 2016 Sisse har i løbet af de sidste ti år levet i Kathmandu, Nepals hovedstad, hvor hun har studeret buddhistisk filosofi og tibetansk sprog, ligeså vel som hun har arbejdet med forskellige internationale organisationer med sin uddannelse og professionelle baggrund indenfor konfliktløsning og fredsstudier i post-konflikt Nepal, ligeså vel som rundt omkring i verden med ActionAid Danmark (MS). Sisse arbejder derudover som rejseleder til Tibet og har for nyligt startet sin egen virksomhed, Himalayan hermitage. Nuns at Thubten Choling APR 2016 Kom og tage del i rejsen gennem det spirituelle Himalaya denne onsdag aften med Sisse.
 

Hvis du vil vide mere om Sisse’s virksomhed, Himalayan hermitage, så læs mere her : www.himalayanhermitage.com