Argentina og Chile Explorer

tirsdag, d. 13. september 2016 - kl. 19:30

18 dage med storby og ufattelig smukke naturscenarier ved verdens ende i det sydligste Sydamerika og verdens største vandfald Iguazú. Turen begynder i den argentinske hovedstad Buenos Aires også kendt som Sydamerikas Paris med gode restauranter, museer og en unik atmosfære af gammelt og nyt.


Derefter flyver vi til verdens sydligste by, Ushuaia, i det såkaldte Ildlandet i Argentina, hvor vi ser byen og derefter tager på en helt unik mini-cruise gennem Magellan-strædet, Beagle-kanalen og områdets unikke natur for at sejle til Chile og fem dage efter ankomme til Punta Arenas.Vi skal herefter til det der betragtes som kronjuvelen af Sydamerikas nationalparker, Torres del Paine i det sydlige Chile, hvor vi skal gå ture og opleve gletsjere, gletsjersøer og klippemassiv til den store guldmedalje. Vi kører tilbage ind i Argentina for at besøge det, der er en del af v.erdens største indlandsgletsjer, Perito Moreno. Efter at have tilbragt knap to uger i Patagonien og Ildlandet flyver vi til det nordøstlige Argentina for at se verdens største vandfald Iguazú.
2005-01-17 07.05.31 Rejseleder Rune V. Harritshøj præsenterer turen, som han selv står i spidsen for sammen med Machete Tours. Han fortæller også om sine erfaringer som Sydamerika-korrespondent og rejsebogsforfatter bosat i Argentina siden 1999. I maj 2016 udkom førsteudgaven af Turen Går Til Argentina & Chile – Rune er forfatteren.
2014-11-13 14.27.57
Machete Tours er et svensk rejseselskab med stor erfaring i hele Sydamerika med hovedkontor i Malmø og afdelinger i Danmark og Norge. Machete laver ture over hele Peru til dette lands fantastiske højdepunkter som epicentrum for en af verdens største civilisationer: Inka-riget.
Machete Tours laver også ture til Bolivia og Ecuador med Galapagos-øerne samt Colombia. I det sydligste Sydamerika er de nyeste ture til helt jomfruelige landskaber med fjorde, gletsjere og Andesbjerge i det såkaldte Patagonien og Ildlandet ved verdens ende i det sydligste Argentina og Chile.