Peru og Amazonas

tirsdag, d. 13. september 2016 - kl. 17:30

Peru er et utroligt smukt og spændende land . Denne 17 dages rejse tager os med på et eventyr vi sent vil glemme.


Vi kan se frem til at opleve historiske og arkæologiske steder i hovedstaden Lima, og Den Hvide By Arequipa. Omgivet af storslåede vulkaner, finder vi den dybe Colca Canyon dal med hyggelige landsbyer, ældgamle landbrugsterrasser og et spændende dyreliv bestående af lamaer, alpakaer og kondorer. Ved den højtbeliggende Titicaca sø får vi indblik i indianernes kultur og dagligdag. Vi besøger inkarigets gamle hovedstad Cusco med beundringsværdigt stenhuggerkunst, Den Hellige Dal med imponerende terrassesystemer, charmerende landsbyer og farverige markeder, samt det berømte Machu Picchu. Rejsen rundes af med den frodige Amazonas regnskov med farverige sommerfugle, frøer, papegøjer, aber og et væld af grønne planter, før vi vender tilbage til Danmark. Alt dette i trygt selskab med en gruppe og en skandinavisktalende rejseleder.

 
Machu Picchu 1 images (1) Rejseleder Rune V. Harritshøj præsenterer turen, som han selv står i spidsen for sammen med Machete Tours. Han fortæller også om sine erfaringer som Sydamerika-korrespondent og rejsebogsforfatter bosat i Argentina siden 1999. I maj 2016 udkom førsteudgaven af Turen Går Til Argentina & Chile – Rune er forfatteren.
Lima 2 Machete Tours er et svensk rejseselskab med stor erfaring i hele Sydamerika med hovedkontor i Malmø og afdelinger i Danmark og Norge. Machete laver ture over hele Peru til dette lands fantastiske højdepunkter som epicentrum for en af verdens største civilisationer: Inka-riget.
Machete Tours laver også ture til Bolivia og Ecuador med Galapagos-øerne samt Colombia. I det sydligste Sydamerika er de nyeste ture til helt jomfruelige landskaber med fjorde, gletsjere og Andesbjerge i det såkaldte Patagonien og Ildlandet ved verdens ende i det sydligste Argentina og Chile.