Vinsmagning for alle livsnydere – Få pladser tilbage

tirsdag, d. 14. marts 2017 - kl. 18:00

Har du lyst til at smage og høre om Syditalienske vine fra Calabrien, der er lidt mere kraftfulde med god afbalanceret syre og mineralitet uden at du behøver at falde om? Så har du chancen for at smage gode vine fra to af de bedste producenter fra Calabrien. Vinene bliver naturligvis ledsaget med lækkerier fra Calabrien.


Mehmet Adanir, cand.scient.adm., er opvokset i Danmark og har de sidste 26 år været meget i Calabrien og har i dag virksomheden Dante Olivenolie & Vin, som sælger økologiske kvalitetets olivenolier og vin fra hovedsagelig fra Calabrien. Han byder på en hyggelig aften med forskellige tabas og selvfølgelig en række vine at smage på. Mehmet vil i løbet af aftenen fortælle om sin kærlighed til regionen og de producenter, som han har et nær forhold til.

Vi starter med at smage en frisk  hvid spumante og forsætter med en præmierede lækker økologisk hvidvin. For de mest nysgerrige forsætter vi lidt videre med de lyse vine og smager på en raffineret rosévin. Dernæst smager vi på rødvin og afslutter med en lys dessertvin
Der er som ved tidligere arrangementer mulighed for at købe vin og andre produkter, som man løbet af aften har smagt på.

Det koster 175 kr. at deltage og arrangementet er for alle livsnydere! Tilmelding nedenfor. Beløbet indsættes på reg 5017, konto 1200954. Tilmeldingsfrist 13. marts 2017.

Tryk kun én gang på knappen med Tilmeld