Iran indefra

onsdag, d. 1. marts 2017 - kl. 19:30

Panorama Travel v/Søren Bonde

Få lande får så negativ presse som Iran. En rejse i Iran er en invitation til at skrælle lagene af et land, som stadig har et blakket ry. Fordommene og billederne er mange: Ayatollah Khomeini, kvinder i chador, revolution og studenteroprør, muslimske fundamentalister og atomprogram. De skaber et forvredet og negativt indtryk af Iran og dets meget venlige og nysgerrige befolkning. Som rejsende vil man med garanti opleve Iran som en positiv overraskelse. Det gamle, eventyrlige Persien er nemlig en sand skatkiste af historiske vidundere og imødekommende mennesker.

Fra poeternes by Shiraz med det spektakulære historiske vidunder, Persepolis, rejser vi ind i ørkenen til zoroasternes højborg, Yazd, med dens labyrint af mudderhuse. Herfra går turen videre til orientens perle, Esfahan, med de smukke broer, romantiske tehuse og blåkaklede moskeer. Vores rejse ender i hovedstaden Tehran med al dens kaos, fine paladser og udsøgte museer.

Velkommen på en betagende rejse gennem et fortryllende land!
Om foredragsholderen: Søren Bonde har rejst i Iran på kryds af tværs siden 2004. Har har familie i Iran og underviser i iransk kulturhistorie på Folkeuniversiteterne i Kolding, Odense og København.
Tilmelding er påkrævet til: kontakt@panoramatravel.dk