Ny kultur under eget tag

tirsdag, d. 30. maj 2017 - kl. 19:30

Signe Ejersbo, YFU
Hvordan er det at være værtsfamilie for en ung teenager som kommer fra en helt anden kultur, med andre normer og værdier end vi har her i danmark?
Youth For Understanding er en non profit frivillig-forening, som siden 1951 har fokuseret på gensidig respekt og værdsættelse af kulturelle forskelle. Det gør de igennem udveksling af studerende, nationale som internationale. YFU Danmark, tager imod mange studenter fra hele verden, som bor ved danske værtsfamilier.

Det er disse, deres værtsfamilier, som kommer ud og fortæller om deres oplevelser og erfaringer i at være værtsfamilie. Foredraget handler overordnet om kulturelle forskelle samt oplevelserne der er, ved at være værtsfamilie/mentor for en studerende med helt andre kulturelle aspekter.

Denne fordragsholder er Signe Ejersbo som selv er værtsmor for Youth For Understanding. Signe vil fortælle om sine erfaringer og oplevelser, hun har haft som værtsmor på både godt og ondt.

Dette er et meget spændende foredrag, hvor du kommer helt ned i detaljerne på, hvordan det er at være værtsfamilie, og hvordan Signe har arbejdet med de danske normer, traditioner og opdragelsesstilen der er, når et ungt menneske med en helt anden kulturel baggrund bor under dit tag i et år.
Det er GRATIS og for alle interesserede.