Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Armenien og Georgien – det bedste af Kaukasus – Panorama Travel v/Søren Bonde

torsdag, d. 27. februar 2020 - kl. 17:30

De to små lande Georgien og Armenien ligger i grænselandet mellem tre store kulturer – den tyrkiske, russiske og persiske.
Her mødes de europæiske og asiatiske kontinenter, og Armenien og Georgien er blevet påvirket af både øst og vest.
Den gamle kulturarv mærkes tydeligt og er et gennemgående tema på vores rejse. Som det første land i verden konverterede Armenien til kristendommen allerede i år 301, og bare 36 år senere fulgte Georgien trop.
Vi oplever nogle af verdens ældste kirker og klostre, der ligger hengemt i de mest storslåede landskaber. Vi ser et karavanserai, hvor karavaner stoppede på Silkevejens tid. Vi besøger desuden stenhaven med khachkars (steler), som er smukke mindesten, samt ”Armeniens Perle” – den smukke Sevan-sø.
 
Vi besøger begge hovedstæderne Yerevan og Tbilisi og et udpluk af de mange kirker og klostre, som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I Georgien følger vi den gamle hærvej til den smukke Kazbegi Nationalpark og kommer ud i naturen på kortere vandreture og indånder den krystalklare bjergluft fra Kaukasus.
Velkommen på en rejse tilbage til stolte traditioner, rig historie og betagende udsigter!
 
Læs mere om rejsen: her
 
Tilmelding er påkrævet til: kontakt@panoramatravel.dk