Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

At rejse er at leve: En musikalsk odyssé

fredag, d. 6. marts 2020 - kl. 19:30

Om at opleve den store forunderlige verden. Fra Kilimanjaros snedækkede tinde, over Kaukasus, Ukraine, USA, Frankrig til Budapest og Danmark.
Nye sange af Jan Kjær Andersen, som spiller guitar og synger.
Andre sange om at rejse af bl.a. Kim Larsen, Sebastian, H. C. Andersen, Cat Stevens, Beatles og Credence Clearwater Revival.
Mellem tonerne er der causerier over Jan Kjær Andersens rejser i mere end 75 lande, der har givet inspiration til sangene. Som journalist, forfatter, rejseleder –- og turist.
Nogle af de kendte melodier vil lægge op til lidt fællessang, der vil lune i det spæde forår.