Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Burning Man i Nevadas ørken

tirsdag, d. 1. september 2020 - kl. 20:00

Har du også hørt om Burning Man, eller måske endda Googlet eventet og set en masse surrealistiske billeder af mennesker i en ørken? Hvad er det der gør, at man har lyst til at bruge en uge eller to i en ørken? Hvad foregår der egentligt på Burning Man? Hvordan kan man forberede sig bedst muligt, hvis man selv ønsker at komme afsted?Lær mere om Burning Man, hør om Lines egne oplevelser, og bliv inspireret til selv at inkorpere Burning Mans principper i hverdagen og få en overlevelsesguide til Burning Man, hvis I selv tænker på at tage afsted.

Line studerede i Californien, og hørte om eventet tilbage i 2015. Hun tog derefter alene afsted til Burning Man tilbage i 2016, og hun har været fast deltager hvert år lige siden. Line er uddannet ingeniør, og arbejder fuldtid som konsulent i hele verden. Hun er netop hjemvendt fra Californien og glæder sig til at fortælle om et event, der har ændret hendes liv.