C-Australia Tours – På tur i Australien

tirsdag, d. 9. august 2022 - kl. 19:00

Hvis du synes, at det lyder spændende at kunne komme på en skræddersyet privat oplevelses tur til Australien, kun for dig og din partner, ven eller familie – med din egen turguide, som kan vise dig de helt unikke steder, være din gourmet kok, privat chauffør og fotograf, og som i øvrigt er en australsk boende dansker… så skal du helt sikkert møde op til dette foredrag.

Her vil Christian fortælle om hvordan du kan komme helt tæt på den fantastiske australske natur, opleve tempererede regnskove, åbne savanner, gamle bjergkæder, storslåede kyststrækninger og det helt unikke australske dyreliv med C-Australia Tours.

Det er svært at skjule Christians store passion. Han brænder for at formidle sin viden om den unikke og spændende natur. Igennem alle sine kunderejser i delstaterne Victoria, South Australia og New South Wales, og med sin bagrund som naturguide, har han etableret stor viden om hvordan man kan tilrettelægge skræddersyede ture, lige fra korte weekendture til ugelange rejser. Som australskboende dansker viser han et Australien som man normalt ikke vil opleve på en almindelig turistrejse i Australien.

Derudover har han en stor interesse for gastronomi, hvilket betyder at der bliver serveret gourmet-style måltider med lokale australske råvarer. Som fotograf tilbyder han også at tage billeder i professionel kvalitet af alle dine oplevelser undervejs.

Christian bor med sin danske familie i en lille by tæt på Melbourne. Fra huset kan man nyde udsigten til Lerderderg National Park. Det er også herfra at alle hans rejser starter, ofte med et par dage i hans private hjem.

Han har selv rejst rundt i hele Australien i mere end 500 dage sammenlagt. Derfor er det også ofte at han hjælper sine kunder med særlige råd og vejledning hvis de ønsker at rejse videre til andre delstater.

Se fotogalleri, film og få mere information her:
Website
Facebook
Fotogalleri
Video