Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Café Globens julefrokost

lørdag, d. 7. december 2019 - kl. 18:00

Den store årlige julefrokost i Cafe Globen holdes lørdag d. 7. december kl 18. Kom og hyg dig og hør rejsehistorier fra nær og fjern – og fortæl måske selv en. Næsten alle tilmeldte er DBK’ere, så hvis du er medlem kan du møde andre berejste. Vi sørger for en god julemenu, og I sørger for en god stemning.
Menuen kommer igen i år fra Buffetkompagniet, da vi har gode  erfaringer med dem. Desuden vil der være hjemmelavet ris a l’amande samt mandelgaver og et lille glas portvin! Der vil naturligvis være et godt udvalg af juleøl på fad og flaske – samt vin, sodavand osv.
 
Man tilmelder sig ved at skrive til sf@skovforeningen.dk og indbetale 200 kr. til cafeens konto 5017-1200954. Husk at skrive “Julefrokost” og tydeligt navn. Hurtig tilmelding