Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Comedy i Globen: Oliver Stanescu & ImproKlinikken

lørdag, d. 7. marts 2020 - kl. 20:00

Stand-up med Oliver Stanescu og venner.

Herefter impro-comedy med ImproKlinikken.

Entre 75,- (eller 100,- i døren)

Døren åbner kl 18.00, hvor du har mulighed for at spise din medbragte mad. Showet starter kl. 20.00 og forventes færdig ca. kl. 22.00.

En perfekt start på en lørdag aften !
Oliver Stanescu, stand-up vinder af “de nyeste nye” 2017. Oliver er en sjov fyr der laver sjov om livet, som pædagog-studerende uden at være vildt tosset med børn…

ImproKlinikken er kendt for sine små korte 100% improviserede scener, fyldt med morskab, altid fornyende og med uventede påfund.

Husk, vi har Comedy i Globen hver den 1. lørdag i måneden.
#Comedy1Lørdag
SERVICEINFO – HUSK:
Vi anbefaler, at man altid kun køber billetter via den officielle billetudbyder, som er Yourticket.dk. Vi fraråder på det kraftigste køb af billetter fra falske udbydere og videresalgs-sider som Viagogo og lignende, da man ikke kan være sikker på ægtheden + ofte ender med at betale overpris ♥

Biletter købes Her