De Kanariske Øer

tirsdag, d. 10. maj 2022 - kl. 20:00

Ved DBK-medlem Erik Pontoppidan:


De syv kanariske øer har det hele: Smukke og utroligt varierende landskaber, et pragtfuldt klima, skønne badestrande og kulinariske fristelser fra det spanske køkken.


Et besøg på De Kanariske Øer vil næppe højne ens status ret meget, hvis man vil imponere sine venner og bekendte med sin rejseerfaring. Ikke alene er øgruppen et af Europas mest besøgte chartermål, men destinationen er uløseligt forbundet med strandliv og druk. Hvad mange ikke ved er, at øerne er enormt forskellige og byder på en mangfoldighed af landskaber, klima og natur.


Jeg står ikke på ski og har derfor gennem årene besøgt De Kanariske Øer rigtig mange gange om vinteren, blandt andet med Per Allan Jensen i marts 2012, hvor vi besøgte El Hierro og Tenerife.
Det har for mig altid været en fed fornemmelse at hoppe om bord i et fly i den danske vinterkulde og fem timer senere træde ud i sommertemperaturer i et stabilt klima i landskaber med blomster, bjerge, vandremuligheder og gode badestrande.

Jeg har gennem årene besøgt alle de syv øer. Og til det store flertal af danskere, som kun forbinder øerne med strandliv, har jeg kun én ting at sige: Tag selv derned og giv især nogle af de mindre besøgte øer en chance!

Læs mere på www.ponty.dk/kanarierne.htm