DR Congo. Pygmæer og natur under pres

torsdag, d. 24. november 2022 - kl. 19:00

Tag med til DRCongo og hør om det store lands voldsomme historie. Mød pygmæerne i Ituriskovene og de mægtige bjerggorillaer, der lever side om side med rå rebeller. Kom med på besøg i et land med stor og mægtig natur og næsten ingen infrastruktur, og som besidder nogle af verdens mest værdifulde ressourcer – men hvor de fleste alligevel lever i dyb fattigdom fordi verden udenfor ingen interesse har i at hjælpe landet op ad sumpen. Et foredrag med både imponerende og sørgelige facts.
Lene Topp besøgte første gang landet i 2006 for at sætte fokus på bjerggorillaerne i regionen samt på krige og konflikters indflydelse på naturen og de vilde dyr. Hun har senere været tilbage og der haft fokus på landets pygmæbefolkning og deres vilkår i forskellige områder i den østlige del af landet.


Topp of the World er en ny og spændende portal for dig, der er eventyrlysten eller bare nysgerrig på verden.
Her kan du købe eventyrlige bøger, enten skrevet direkte under forlaget Topp of the World eller af andre eventyrlige forfattere/selvudgivere. Her kan du også finde interessante og eventyrlige foredrag holdt af blandt andet medlemmer fra Adventures Club, Kvindelige Eventyreres Klub og
De Berejstes Klub. Her informeres om events, som vi mener vil have interessere for eventyrlige sjæle, såsom festivaller og film, og her kan du læse om rejser og om
igangværende projekter under Topp of the World. Initiativtager bag Topp of the World er Lene Topp, der selv er medlem af både Kvindelige Eventyreres Klub, De Berejstes Klub, samt siden 2016 også International Fellow i Explorers Club i New York. Lene er selvsagt en berejst kvinde, der altid er i gang med at planlægge de næste eventyr.