Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

DrikPortvinsbar

fredag, d. 22. marts 2019 - kl. 17:30

DrikPortvin inviterer til Portvinsbar for en aften Vi har lånt Café Globen i Købehavn for en enkelt aften. Det er for at give dig en hyggelig aften i byen, med mulighed for at smage en masse forskellig portvin til gode priser.

Konceptet er som følger: Hver portvin sælges enten som glas (cirka 7cl) eller som en hel flaske. Et glas koster et antal poletter, der købes i portvinsbaren for 10,- stykket og kan herefter omsættes til et godt glas portvin. Udvalget er endnu ikke helt på plads, men vil bestå af et bredt sortiment fra vores velassorterede kælder.

Priserne pr. glas er som følger:

Ruby Reserva  2 poletter (20,-)
Tawny Reserva  2 poletter (20,-)
Late Bottled Vintage  4 poletter (40,-)
Vintage efter alder  7-14 poletter
Colheita efter alder  7-14 poletter
Pink Port  2 poletter (20,-)
10 års Tawny  3 poletter (30,-)
20 års Tawny  6 poletter (60,-)
30 års Tawny  9 poletter (90,-)
40 års Tawny  12 poletter (120,-)
10 års White Port  5 poletter (50,-)
20 års White Port  8 poletter (80,-)

Ved at købe på forhånd får man 25 poletter for 200,- og sparer således lidt på indgangen. Det er dog stadig muligt at deltage uden forhåndstilmelding.

Café Globen er naturligvis også åben for andre køb.