Et nyt år – nu med backpacking!

torsdag, d. 9. januar 2020 - kl. 19:00

18 kilo, 15 kilo. Hvad vejer din? 11 kilo!

Det er med sommerfugle i maven og en smule bekymring, hver gang vi skal til at veje vores rygsække, inden 30 dage til Argentina eller 90 dage til Indien. Vi skal jo bære det hele selv. Og hvad skal man egentlig have med, når man skal se pingviner? Og kan håndsprit fjerne kløen fra gadehundene?

Vi er to veninder, som altid har kendt hinanden, og på vores adskillige rejser gennem Costa Ricas jungle, Serbiens kulturelle gader samt varme surferstrande på Sri Lanka, er vores venskab blevet sat på mange prøver undervejs. For det er ikke altid let at rejse sammen.

Så hvordan er livet som backpacker, interrailer, blaffer og couchsurfer? Hvordan kommer man egentlig i gang? Og hvordan passer man på sig selv?

Kom og mød vores bedste ven: RYGSÆKKEN. Vi har pakket den for dig med vores bedste og sjoveste erfaringer, tips og tricks om planlægning, forventninger, økonomi, gode apps og de mærkeligste pakkeråd!

Vi vil selvfølgelig forkæle jer med en masse sjove rejsehistorier og fantastiske billeder, med alt fra templer, til bjerge, til jungler og til storbyer.