Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Fede tider på hippieruten – dengang og 40 år efter

torsdag, d. 29. august 2019 - kl. 19:00

Pga overvældende interesse sidst gentager vi foredraget. Det anbefales at komme tidligt, hvis man vil have plads.

Thomas Ubbesen – journalist, forfatter og meget andet – har været ung engang, og dengang gjorde han, som man gjorde, hvis man var hip, tåbelig, cool, nysgerrig og havde et par tusind kroner at gøre godt med.

Han tog på tommelfingeren ned gennem det delte Europa, videre gennem Tyrkiet, Iran, Afghanistan og Pakistan, hele vejen til Indien med chillum i baglommen, langt blafrende, rødt hår og stor lyst til lidt af hvert. 40 år senere har Thomas gentaget turen, stort set ad samme rute, stort set på samme, lave budget – og fået en fantastisk oplevelse ud af det.
Hele den historie er samlet i den anmelderroste bog “Gensyn med hippieruten – 40 år efter i egne fodspor”. Den har han en stor stak med af, når han torsdag d. 29. august kl. 19 besøger Cafe Globen til en par timers medrivende fortælling om fede tider og uforglemmelige steder. Tilmelding er ikke nødvendig, men kom i god tid, da der er et begrænset antal pladser