Fernisering på fotoudstilling v/Jeppe Raun

fredag, d. 14. august 2020 - kl. 17:00

Jagten på det autentiske billede – en fotoudstilling af Jeppe Raun.
At gå rundt i Jamestowns gader i Accra, Ghana, er som at gå midt i en film. En film fyldt med scener og Intriger, der udspiller sig i farverige menneskefyldte gader. Jamestown er et meget fattigt kvarter, hvor mange bor på gaden, og næsten ingenting har. Det er de færreste, der har lyst at få taget billeder af deres pinsler. Specielt af en hvid privilegeret hvid mand med et stort kamera. Hvad gør så, man hvis man gerne vil dokumentere et liv som ligger så fjernt fra det liv vi lever i Danmark. Denne udstilling er historien om de forskellige skæbner og om hvordan, man som hvid mand i Afrika kan få adgang til disse billeder.

Jeppe Raun er 27 år og har brugt de sidste 7 år ved siden af sine studier på at rejse og dokumentere forskellige kulturer gennem sit kamera. Han har en antropologisk tilgang til fotografiet og prøver at gå udenom turistattraktioner, og i stedet opsøge og forstå de mennesker, han møder på sin vej.

Billederne på denne udstilling er af nogle af de mennesker jeg mødte, da jeg sidste år boede 6 måneder i Ghanas hovedstad Accra.

Cafe Globen ApS, Turesensgade 2B, DK-1368 København K- CVR 28299346 – Tlf: 33 93 00 77 – info@cafegloben.dk

© 2004-2022 Copyright Cafe Globen. All rights reserved.