Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Fokus på Silicon Valley, Californien og USA

onsdag, d. 11. august 2021 - kl. 19:00

Af Søren Juul Jørgensen:
Tre nedslag: Silicon Valley er udnævn til verdens innovationshovedstad. Hvad er temperaturen i 2021 på vej ud af pandemien. Californien brænder. Hvordan ses klimaforandringerne på USA’s vestkyst og hvad er grøn omstilling i USA? Samtidigt er temperaturen fortsat høj i amerikansk politik. Hvad kan bud være for udviklingen de kommende år?

Om Søren Juul Jørgensen:
Fellow at the Center for Human Rights and International Justice at Stanford University. Founder of the strategy firm ForestAvenue established in Silicon Valley, Brussels, and Copenhagen. Previously Consul General of Denmark for California and CEO for the Danish Innovation Center in Palo Alto focused on tech innovation and tech industry related engagement supporting startups, corporate innovation and research. Worked as a diplomat for the Danish foreign service and for international tech companies such as Mærsk Data and IBM with international sales and business development. Taught law at the University of Copenhagen. Mentor and advisor for tech startups, causes and organizations.