Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Fra Danmark til Thailand på en gammel motorcykel

tirsdag, d. 8. september 2020 - kl. 20:00

Først købte han motorcyklen, derefter sagde han jobbet op, og så tog han mc-kørekortet. I foråret 2015 voksede en idé sig fra kun at være en drøm til at være et sandt eventyr blot få måneder senere. På en gammel ukrainsk sidevognsmotorcykel fra 1986 kørte Kenneth Olesen i det tidlige efterår 2015 fra Danmark, i håbet om at nå endedestinationen; Thailand. Turen gik igennem østeuropa og mellemøsten, for med stor skuffelse at slutte brat i grænselandet mellem nordøstindien og Myanmar. Kom og hør om alle overvejelserne, frustrationerne og glæderne ved at opleve verden på motorcykel.
 
En videosamling fra rejsen kan ses her:
OBS OBS Kenneths foredrag er et tilløbsstykke. Kenneths foredrag om at realisere en drøm ved at købe en gammel motorcykel og køre mod Thailand var 1. gang 11.8 og fik så mange til at ’tilmelde sig’ og vise interesse på facebook, ligesom det blev delt i MC-grupper. Derfor har vi aftalt med Kenneth, at vi gentager foredraget tirsdag den 8/9 kl 17.30-19.30 og igen 20-22; plus onsdag den 9/9 kl 1730-$930 og igen 20-22. Vi åbner kl 17.00 og lukker kl 22, som vanligt, så hele åbningstiden fyldes ud. Foredraget er nemlig 2 gange 45 minutter med pause imellem til forfriskninger i baren. Kom i god tid, så du er sikker på at få plads, for vi er altid nødt til at køre efter først til mølle princippet. Fortvivl ikke – Der er fadøl og borde udendørs i sommervarmen til dem der må vente til kl 20. Hvor er det sejt og fedt at så mange deler Kenneths drøm, og at vi kan være med til at inspirere jer. Held og lykke til Kenneth med foredragene – han er ikke professionel foredragsholder, og gør det her, fordi han brænder for det. Så stort tak for det. Vi glæder os!