Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Genåbning på mandag kl 14-22 med kaffe&kage kl 15 og berejst bartender

mandag, d. 18. maj 2020 - kl. 14:00

Jubiii. Vi åbner igen. Første åbningsdag er mandag den 18. maj. Vi åbner i dagens anledning allerede kl 14.00. Seje Lise Rasmussen er i baren, og vi har åbent helt til kl 22. Der er kaffe og kage til jer kl 15, så det er til at invitere sig selv og andre på eftermiddagskaffe. Der er udeservering. Der er pladser indenfor. Mensa samles som vanlig på mandagsaftener, og det er vi glade for. Lise er en af vores berejste bartendere med over 100 besøgte lande. Hun er blandt Danmarks sejeste rejsende, og er kendt for at rejse længe i afrikanske lande, der er svære at rejse i, og komme tæt på de lokale og kulturen ved at klæde sig i de lokale kvinders klædedragter. Så her er chancen for at få gode råd til din egen rejse.