Gennem Chiles fjorde, syd om Kap Horn til Antarktis

torsdag, d. 10. september 2020 - kl. 19:00

Tag med på en eventyrlig sørejse rundt om Sydamerika, gennem de smukke chilenske fjorde med afstikkere til det vilde Patagonien og syd om alle søfolks skræk, Kap Horn, før turen går til et smukt og uberørt Antarktis.
Oplev juleaften i bunden af en chilensk fjord, nytår ved Antarktis, hvor solen kun er nede i en time og se hvaler, sæler og andet dyreliv. Tag også med til forfatterens yndlingssted i hele verden, den billedsmukke Neumaier Channel, der bød på højsommer, havblik og en hvid evighed af is. Dette er fortællingen om en vidunderlig sørejse, og der er garanti for skrøner og smukke billeder af natur og dyreliv. Vær forberedt på selv at få voldsom lyst til at komme afsted!
Aftenens foredragsholder er Jakob Linaa Jensen, der har taget turen til Antarktis hele 2 gange. Jakob er medlem af De Berejstes Klub, har rejst i 143 lande og på 7 kontinenter. Han har været på 2 jordomrejser, den seneste frem til og med februar i år. Jakobs rejser kan du læse mere om på hans rejseblog www.linaa.net