Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Gin tonic aften

fredag, d. 26. juni 2020 - kl. 17:00

Gin Tonic Menu, sommer 2020 News Blue velvet violet gin som er dyb blå på flasken men når man hælder tonic i bliver den violet. Den er lavet af violet blomst, kirsebærblomst, lilje- og ærteblomst, og det er ærteblomst der får den til at skifte farve. Den er ikke tilsat farvestoffer, alting er 100% naturligt.
Hven gin som er økologisk og med ege smag, så den gør sig godt både med Fever Tree Premium Indian tonic og FeverTree Aromatic tonic.
River dry gin som er destilleret 3 gange, serveres med hyldeblomst og Fever Trees Premium tonic.
Oldies but goodies Mr. Gray, Hendricks Gin, Fever Tree Mediterranian Tonic, lime, lakrids sirup og lakridspulver samt en lakridspipe på toppen.
Rives Orange gin som nydes med Fever Trees Mediterranean samt selvfølgelig en ½ skive appelsin.
Rose Ginmg jordbær gin med Fevertree Premium indian tonic, og et frossent jordbær.
Hendricks Gin, denne klassiker er ikke til at komme uden om og serveres med agurk, kværnet peber og Fever-Tree Premium Indian tonic.
Plymount Sloe Gin, slåen gin som er rød samt både bitter og sød bør drikkes med Fever Tree Premiun Indian tonic.

Alkoholfri Ginish alkoholfri gin med Schweppers tonic for 45, 00.

1 GT med de specielle gin og tonic koster 75, 00, og 3 for 200,00.
Ellers har vi vores almindelige GT til 45,00 og vi har selvfølgelig altid øl i hanerne og på flaske.