Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

Guatemala! What to do and How to do it

tirsdag, d. 31. august 2021 - kl. 19:00

Kom og hør Amanda fortælle om sit besøg og længere ophold i Guatemala samt Antigua by. Amanda vil dele ud af sine bedste tips som udlænding i et fremmed land samt hvilke ting der er værd at opleve i Antigua by og omegn. Hvad skal du tage højde for og hvordan skal du arrangere det.

Hun anbefaler både spisesteder, seværdigheder og kommer med små personlige beretninger fra sin solo-backpackertur, som egentlig varede 8 måneder, men 5,5 af månederne befandt hun sig i Guatemala. Amanda viser både videoer og billeder undervejs.