I naturens tjeneste. En farverig bog. Boglancering v. Lene Topp.

søndag, d. 6. september 2020 - kl. 14:00

Blandt hovedjægere, gorillaer og hajer så store som bybusser
Som barn brugte Lene meget af sin frie tid efter skole blandt bure med dyr i en lokal dyrehandel i Herning. I bogen ‘I naturens tjeneste’ er netop livet i dyrehandlen springbræt til en beretning om en periode i hendes liv, hvor al tid blev brugt til et arbejde med bevarelse af storslået natur og dyr i deres frie natur.
Lene og hendes mand, Claus, rykker teltpælene op og flytter til Borneo på den anden side af jorden. Her bliver læseren taget med på ekspeditioner langt inde i regnskoven og vi bliver taget med dybt ned under vandet til en verden med koraller og kulørte fisk – og såmænd også med på tur til Afrikas hjerte, hvor bjerggorillaer og rebeller lever side om side i et uroplaget DRCongo. Her er masser af kulturmøder, blandt andet med de tidligere hovedjægere, og her er møder med karismatiske dyr som hvalhajer, havskildpadder, orangutang og skrigende havfugle på isolerede øer omgivet af turkisblåt vand. Og ind imellem dukker Prins Henrik også op. Bogen handler også om det at etablere sig i en verden langt fra Danmark – om det at rejse ud – og om komme hjem igen.
Der vil blive afholdt bogreception følgende steder:

  • 6. september kl. 14 – 16 på Cafe Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
  • 10. september kl. 17 – 19 hos Grafisk Rådgivning, Havnevej 3C, 2670 Greve
  • 13. september kl. 14 – 16, Herning Rideklub, Godsbanevej 4, 7400 Herning
Alle er velkomne. Tilmelding til ltoppx2@gmail.com
25 kr fra hver solgt bog går ubeskåret til den indonesiske organisation ‘IAM Flying Vet’, der er et initiativ startet i 2018 af en gruppe dyrlæger med en fælles interesse i marine havdyr. De arbejder frivilligt og rykker ud, når store havdyr som hvaler, søkøer og havskildpadder er strandede eller på anden måde i fare. Et par af dyrlægerne pryder bogens forside sammen med forfatteren.

I naturens tjeneste af Lene Topp, 384 sider rigt illustreret med over 350 fotos. Indbundet i stort format 21 x 25 cm.

Forlag: Topp of the World – www.toppoftheworld.dk Salgspris : 328 kr
ISBN 978 87 972185 0 1. Udgivelsesdato 1. september 2020.
Kontakt: Lene Topp på ltoppx2@gmail.com eller telefon 26240405