AFLYST: Intimkoncert med Sunny Stargaard

søndag, d. 9. januar 2022 - kl. 15:00

Cafe Globen er lukket indtil foreløbig 16. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab – der blev afsluttet 30. september 2021 – viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS


Sunny Stargaard skriver sine egne sange, og koncerten er en personlig fortælling om livet, hvor hver sang repræsenterer en situation og dermed et kapitel i fortællingen.


Genren er singer-songwriter i et popunivers, og ved koncerten akkompagnerer han sig selv på henholdsvis guitar og klaver. Han efterstræber en skrivestil, som er enkel, beskrivende og tydelig i sit udtryk, og han henvender sig primært til et publikum, som har interesse i at tage sig tid til at lytte til, hvad der bliver sunget – og fortalt om, når han spiller sine sange.


Sunny Stargaard er vokset op i Sydhavnen i København, bor ved Præstø Fjord og har haft fast arbejde som lærer i Køge siden 2012.


Sangene handler om mødet med triste skæbner fra barndommen i Sydhavnen, men de handler også om glæden og taknemmeligheden over det at have mødt kvinden i sit liv og stifte familie i et miljø langt væk fra dér, hvor han voksede op.