Happy hour

Fredag kl 17-20 resten af året

2 drikkevarer* for 1

*Drikkevarer kan være fadøl, flaskeøl, sodavand eller vin.

Du kan få 2 stk for den samme pris som du betaler for 1 stk. Drikkevarerne skal være bestilt senest kl 20 samme aften og kan nydes indtil cafeen lukker.

Intimkoncert med Sunny Stargaard

søndag, d. 9. januar 2022 - kl. 15:00

Sunny Stargaard skriver sine egne sange, og koncerten er en personlig fortælling om livet, hvor hver sang repræsenterer en situation og dermed et kapitel i fortællingen.


Genren er singer-songwriter i et popunivers, og ved koncerten akkompagnerer han sig selv på henholdsvis guitar og klaver. Han efterstræber en skrivestil, som er enkel, beskrivende og tydelig i sit udtryk, og han henvender sig primært til et publikum, som har interesse i at tage sig tid til at lytte til, hvad der bliver sunget – og fortalt om, når han spiller sine sange.


Sunny Stargaard er vokset op i Sydhavnen i København, bor ved Præstø Fjord og har haft fast arbejde som lærer i Køge siden 2012.


Sangene handler om mødet med triste skæbner fra barndommen i Sydhavnen, men de handler også om glæden og taknemmeligheden over det at have mødt kvinden i sit liv og stifte familie i et miljø langt væk fra dér, hvor han voksede op.