Cafe Globen er lukket indtil videre fra og med 1. januar 2022

Der er nu indført så mange restriktioner på mulighederne for at drive cafeen at vi må imødese et stort underskud på den daglige drift. Vi vil derfor lukke cafeen midlertidigt indtil det igen er økonomisk forsvarligt at holde cafeen åben. I lukkeperioden vil vi søge om kompensation for de faste udgifter gennem den nye støtteordning, og vi forventer at få hovedparten af de faste omkostninger dækket.

Vi kan tilføje at det seneste regnskab - der blev afsluttet 30. september 2021 - viste at Cafe Globen ApS har en stor likvid beholdning, bl.a. i kraft af den støtte vi har fået fra stamgæster der har købt anparter i cafeen. Vi kan derfor holde til en længere nedlukning og vil være klar til at åbne igen når betingelserne er til stede.

Bestyrelsen i Cafe Globen ApS

AFLYST: Iværksætteri hitter i Mongoliet

torsdag, d. 27. januar 2022 - kl. 17:00

Trods hårde nedlukninger og udbredt smittespredning under coronapandemien boomer det med iværksættere i Mongoliet. Modedesignere, fødevareproducenter, restauratører er blot nogle af de brancher, hvor selvstændige har oplevet økonomisk fremgang. Hvordan har mongolerne midt i en barsk krisetid kunnet øge deres omsætning eller starte nye virksomheder?


Den danske virksomhedskonsulent Jes Colding, som har mange års erfaring fra internationalt arbejde, fortæller om sine møder med dygtige iværksættere i seks af Mongoliets distrikter, som han i oktober 2021 mødte på en knap 4.000 km lang rundrejse i steppelandet mellem Rusland og Kina.

Alle er velkomne til arrangementet, som Dansk Mongolsk Selskab er medarrangør af.

Foto: ©Jes Colding